Little Rocks edelsteensieraden

 

Armbanden à la carte

 Bij Little Rocks kun je een armband op maat en naar eigen inzicht samenstellen. Stuur ons een mailtje (little-rocks@outlook.com) en je ontvangt een invulmail met de volgende keuzes: soort stenen; afwerking in zilver of verguld; de gewenste maat en of je een verlengketting aan de armband wilt. Natuurlijk pakken wij het altijd mooi in, of het nu een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders is.

Wil je de armband cadeau doen, dan kunnen wij de armband direct naar het juiste adres verzenden, ook kunnen wij er een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Alle armbanden worden door ons zelf gemaakt, je hebt ze dus niet morgen in huis. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag. Hoe lang het duurt hangt af van het aantal lopende bestellingen en of de (half)edelstenen die je gekozen hebt op voorraad zijn. Wij doen ons best om maximaal 1 week na je bestelling je aankoop te versturen en natuurlijk sneller als dat kan. 

 

Assortiment:

Onderstaande armbanden geven je een indruk van wat wij verkopen.

De armbanden zijn geregen op metaaldraad en hebben een 925 zilveren of vergulde afwerking en sluiting.

Als je één van onderstaande armbanden of sets bestelt krijg je automatisch een mail met daarin de keuzemogelijkheden. Als je die invult en aan ons retour stuurt wordt de armband naar wens gemaakt. (little-rocks@outlook.com.

 

Boomagaat

Dit armbandje heeft 4mm kralen.

Het armbandje heeft hele mooie groentinten, is 18 cm lang en afgewerkt met gold filled sluiting (Juweliersmetaal met laagje 14/18 karaat goud).

 Kijk hier voor de werking van Boomagaat 

€ 22,95

 • Uitverkocht

Amethist

De armband van 4 mm paarse Amethist kralen is geregen op metaaldraad en naar keuze af te werken met 925 zilveren of vergulde sluiting. De armband kan op maat gemaakt worden. Mail voor de mogelijkheden naar Little-rocks@outlook.com. Kijk hier voor meer informatie over de werking van Amethist.

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd ongeveer 7 dagen

Aquamarijn

De aquamarijn splitsteentjes hebben een mooie glans en als je goed kijkt zie je een blauw/groene/aqua gloed. De armbanden wordt geregen op metaaldraad en zijn naar keuze af te werken met 925 zilveren of vergulde sluiting. De armbanden worden op maat gemaakt.

Kijk hier voor de werking van Aquamarijn.

 

€ 20,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd ongeveer 7 dagen

Sodaliet

Helemaal verliefd ben ik op deze mooie blauwe Sodalietkralen. Sodaliet is niet alleen mooi, maar heeft ook hele fijne eigenschappen, hier vind je meer informatie.

De 4mm Sodalietkralen worden geregen op metaaldraad en zijn naar keuze af te werken met 925 zilveren of vergulde sluiting. De armbanden worden op maat gemaakt.

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd ongeveer 7 dagen

Apatiet

Als je naar deze mooie armband kijkt, word je vanzelf vrolijk. De armband is van Apatiet split steentjes, die op metaaldraad zijn geregen. Ze hebben een lichtgroen/aqua kleur (iets lichter dan op de foto). Je kunt kiezen tussen een 925 zilver of vergulde afwerking. De armbanden worden natuurlijk op maat gemaakt.

€ 20,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd ongeveer 7 dagen

Unakiet

Unakiet laat je weer genieten van het leven. De 4 mm kralen hebben een hele mooie groen en oranje kleurschakeringen. Kleuren van de aarde. De armband wordt op maat gemaakt en geregen op metaaldraad. Naar keuze met een zilveren of vergulde afwerking.

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd ongeveer 7 dagen

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Deze Rozenkwarts armbanden van 4 mm kralen worden op maat gemaakt en zijn geregen op metaaldraad. Ze kunnen naar wens afgewerkt worden met een 925 zilver of vergulde afwerking. Rozenkwarts is een zeer geschikte steen voor kinderen, maar kan verkleuren in (fel) zonlicht.

 

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd ongeveer 7 dagen