Armbandjes

De armbandjes zijn gemaakt van acryl kralen en kleine metalen kraaltjes, die op elastiek worden geregen. Deze blijven in principe lang mooi. Ze kunnen bij intensief dragen en onder invloed van zee- en (zwem)badwater, zonnebrand etc. wel verkleuren. De armbanden worden afgeraden voor kinderen onder de drie jaar, dit in verband met de kleine onderdelen.

 

De armbanden zijn zowel voor kinderen als volwassenen te bestellen. In het formulier hieronder kun je aangeven welke, maat, kleur etc.

 

Welke maat?

Een makkelijke manier om de polsmaat op te meten is met een touwtje of papiertje. Draai dit "strak" om de pols. Markeer begin- en eind met een pen of knip het af op de juiste maat. Leg het daarna langs een liniaal om de maat af te kunnen lezen. Je kunt natuurlijk ook een meetlint gebruiken.

 

In principe is het doorgeven van de polsmaat voldoende. Ik tel 1,5 cm bij de polsmaat op voor de juiste maat armband. Dit kun je zelf eventueel van tevoren controleren op dezelfde manier als het opmeten. Knip een papiertje of touwtje op de maat van het armbandje (pols + 1,5 cm) en pas het om de pols.

 

Het armbandje past niet?

Heb je je armband in huis, of je hebt het aan iemand cadeau gedaan en het blijkt toch niet te passen. Stuur het dan naar mij op + stuur een aan jezelf geadresseerde enveloppe met daarop voldoende postzegels mee. Ik maak het armbandje dan gratis voor je in de door jou opgegeven nieuwe maat.

 

Prijzen van de armbandjes:

€ 5,95 per stuk

€ 6,50 armbandje met een roosje (geef dit aan bij bijzonderheden)

 

Verzendkosten per armband € 2, (via brievenbuspost)

Ophalen in Schoonhoven: gratis 

Zodra ik het contactformulier heb ontvangen, krijg je van mij een betaalverzoek voor het (de) armbandje(s) en de eventuele verzendkosten.

Zodra het betaalverzoek is voldaan begin ik aan de armbandjes.

Als ik alles op voorraad heb dan heb je binnen enkele dagen je armbandje in huis. Als het langer gaat duren laat ik je dat snel weten.

Wil je het armbandje voor een bepaald datum in huis hebben geef dat dan even door bij bijzonderheden. Dan ga ik mijn best doen.

 

Vul per armband 1 formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.