Frequentietherapie

Als men de geheimen van het universum wil ontdekken,

denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties.

 

Nikola Tesla (1856-1943)

 

 

Soms is coaching niet genoeg of is er behoefte aan net iets meer dan coaching. Frequentietherapie is een beproefd middel om ondersteuning te bieden bij geestelijk en lichamelijk evenwicht. In Duitsland wordt het al jaren toegepast niet alleen in de alternatieve praktijken, maar ook door artsen en psychologen. Door een nieuw klein apparaatje is het nu ook mogelijk om het eenvoudig in een coachpraktijk of bij jou thuis in te zetten.

 

Gezonde cellen  - gelukkig & gezonder leven

 "Alles is energie" Albert Einstein wist dit al. Ons lichaam bestaat uit energie (trillingen) en onze cellen hebben unieke energiefrequenties. Door ziekte, blessures, verwondingen (lichamelijk en geestelijk) , stress, ouderdom en tal van andere oorzaken raakt ons lichaam uit balans. Onze cellen functioneren dan niet meer optimaal. De trilling in de cellen is verstoord. De Healy is een klein apparaatje dat ondersteund wordt door een enorm computerprogramma waarmee de frequenties van de individuele cellen weer verbeterd worden, wat zorgt voor het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

 

De Healy is een gecertificeerd medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst/stress en bijbehorende slaapstoornissen.

 

Er zijn verder nog vele andere toepassingen waarvan de werking echter nog niet wetenschappelijk is aangetoond. Er wordt continu wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van de Healy bij andere aandoeningen en het aantal bewezen behandelingen zal in de toekomst zeker uitgebreid worden. Tot die tijd kunnen wij echter wel terugvallen op persoonlijke ervaringen van gebruikers.

 

Healy frequentietherapie bij Panda coaching

Het is nu mogelijk om in mijn coachpraktijk ervaring op te doen met de Healy. Samen met jou kijk ik welke programma's jou en of je kind kunnen helpen om beter in balans te zijn en/of letterlijk lekkerder in je vel te zitten.

 

Voor sommige klachten is een klein aantal sessies voldoende, andere (chronische en/of terugkerende) klachten vragen meer of regelmatige sessies. Bovendien zul je waarschijnlijk gaan ervaren, dat je de Healy op steeds meer gebieden zou willen inzetten, voor jezelf en/of voor andere gezinsleden. Dan is de aanschaf van een eigen apparaatje wellicht een goede investering.

 

De aanschaf van de Healy Gold (de eenvoudigste versie) heb je al bio-energetische ondersteuning en preventie, voor herstel van negatieve ervaringen, voor een optimale energiebalans, emotioneel evenwicht, welbevinden en ontspanning. Je mag er dan een uitbreidingspakket bij kiezen bijvoorbeeld: pijn/psyche; slaap; mentale balans; leren; fitness; beauty ; huid etc. Later kun je eventueel naar behoefte aanvullende pakketten aanschaffen waarmee je op alle gebieden lichaam en geest kunt ondersteunen.

 

Bij Panda coaching kun je op dit moment gebruik maken van de volgende programma's:

  • Goudcyclus
  • Pijn/psyche
  • Bio-energetische balans 1
  • Diepte cyclus

Naast een consult kun je de Healy ook huren, zodat je thuis de programma's kunt gebruiken.

Wil je meer weten over het aanschaffen van de Healy dan kun je deze link volgen.

Als je de Healy via deze link bestelt dan kun je rekenen op mijn advies en ondersteuning bij jouw aankoop.

 

Wil je de Healy uitproberen of meer informatie/advies neem dan contact op via de mail: pandacoaching@outlook.com